OPLAGES 

De genoemde aantallen zijn bruto of netto. Brievenbussen met een nee/nee sticker worden uiteraard niet bedeeld. De verspreiding wordt verzorgd door Bpost of door onze eigen medewerkers. Wij streven naar een volledige en correcte bedeling. Het kan echter voorkomen dat door wegenwerken  of (weers)omstandigheden een gedeelte niet uitgereikt kan worden. Hier vragen wij uw begrip voor. In de prijsstelling is hier rekening mee gehouden. Tevens zijn er als back-up afhaalpunten aanwezig.

Afhaalpunten

Degene die geen exemplaar hebben mogen ontvangen wegens de nee/nee sticker of door wegenwerken, kunnen gratis een magazine bij diverse afhaalpunten in hun regio ophalen. Veelal zijn dit de lokale tankstations, dagbladhandelaren en supermarkten.

Vraag om een gratis en vrijblijvende offerte!

Stadspost is het perfecte medium om jouw advertentie in jouw omgeving onder de aandacht te brengen. Met Stadspost bereik je een brede doelgroep: ouders met kinderen, jongeren én ouderen. Zij hebben interesse in lokaal- en wijknieuws, dus lezen Stadpost met aandacht. Oók jouw advertenties. Ontdek de mogelijkheden van jouw huis-aan-huismagazine. Bel direct met 0494 646 525 of vul het contact formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met jou op. Wij hanteren voordeeltarieven voor meerdere inlassingen, meerdere edities en uiteraard voor de leden van VZW Businessclub Vlaanderen. 


ADVERTENTIEKOSTEN per plaatsing
Opmaakkosten advertentie + € 60,-- per volledige pagina, verhoudingsgewijs
Publi-reportage/advertorial + € 250,-
Toeslag Ecotaks, bijdrage gemeentebelastingen, milieuheffing + 4 % op het factuurtotaalbedrag

Alle genoemde prijzen zijn in euro, exclusief B.T.W. en onder voorbehoud.